SmartConnect

En partner, en helhetslösning.

Luta dig tillbaka, allt är löst.

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

Vi samlar hela ditt behov i en lösning

Att ha sina olika it-lösningar utspridda mellan olika leverantörer är idag vanligt, och det kan minst sagt vara både tidskrävande och förvirrande. För vem skyddar egentligen er data och ert nät mot intrång och cyberattacker? Är det samma företag som uppdaterar nätverket eller styr trafiken? Vi vet att det är mycket att tänka på, därför har vi tagit fram en enkel, säker och sömlös helhetslösning!

Med SmartConnect slipper du fundera på vem som sköter vad. Det som förut krävde en mängd olika leverantörer, tjänster, priser och hårdvaror kan du nu få i en och samma lösning. Ja, du hörde rätt. Luta dig tillbaka, så sköter vi resten!

En uppkopplad verksamhet.

Stabilt och snabbt. Ta del av marknadens snabbaste och mest stabila uppkoppling och njut av fördelarna med en dedikerad säker anslutning.

Smidigt och enkelt. Vi tar fullt ansvar för ditt lokala nätverk, både fast och trådlöst, och du garanteras högkvalitativ hårdvara och uppdaterad programvara.

Tryggt och säkert. Vår service desk är alltid tillgänglig och vår NOC övervakar din lösning 24/7. Inkluderat finns också mobil back-up för att säkerställa att ni alltid är uppkopplade.

Koppla samman dina verksamhetsställen.

Flexibelt och enkelt. Det är enkelt att skala upp och ned, ansluta nya verksamhetsställen eller vid flytt och tillfälliga installationer.

Kontroll och översikt. Du får en flexibel och framtidssäker lösning där du alltid har en komplett översikt över dina siter via vår kundportal. Vi säkerställer ett effektivt användande då du kan prioritera er viktigaste trafik.

Tryggt och säkert. Enkelhet och flexibilitet är viktigt, men aldrig på bekostnad av säkerhet. Självklart skyddar vi dina uppgifter, din infrastruktur och ditt företag. Våra smarta säkerhetsfunktioner skyddar dig mot intrång och attacker och all trafik är krypterad. För att du alltid ska ha det senaste skyddet uppdaterar vi regelbundet lösningens säkerhetsfunktioner automatiskt.

Till molnet.

Vi gör din förflyttning till molnet smidigare! Fler och fler företag går mot en moln-strategi och har fler applikationer i molnet. Vår lösning är byggd för att fungera med de allt vanligare molntjänsterna.

Snabbaste och effektivaste vägen. Vårt nätverk är direkt anslutet till de största molnleverantörerna på marknaden. Då garanteras du de bästa anslutningarna för affärskritiska applikationer. Vi ser också till att din data alltid tar den snabbaste och mest effektiva vägen till dina molnapplikationer. Resultatet är optimerad hastighet och minimerad svarstid.

Enkelt och okomplicerat. Molntjänster blir en naturlig del av WAN:et och vi gör det enkelt att effektivt använda molntjänster utan att komplicera administrationen eller att skapa centrala beroenden.

Vill du veta mer om SmartConnect? Prata med en av våra experter.

Ring oss på 075 100 00 00 eller använd kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Kan mitt företag få fiber?

Med ett bredband via egen fiber slipper ditt företag krångel, får den snabbaste hastigheten och tryggaste uppkopplingen.