Privat Företag

Vill du beställa fiber till hushållet, bostadsrättsföreningen eller företaget, eller aktivera dina tjänster? Växla till Privat.

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

Skräddarsytt för medieföretag

För medieföretag är upplevelsen själva produkten – oavsett om du erbjuder sport, spel, eller underhållning. Då måste tekniken bara fungera. Medieföretag har därför extra hårda krav på tekniken. När VM-finalen strömmas så får inget hända med uppkopplingen. Skulle belastningarna bli för stora och webbsidan stannar upp i en sekund, ja då förlorar du tittare och besökare – och med det intäkter. Driftsäkerhet är a och o.

Din nya dedikerade internetleverantör

Fördelar för medieföretag
Vi är stolta att sen många år ha fått förtroendet att lösa tekniken åt Nordens mest krävande innehållsleverantörer, som exempelvis SVT, Aftonbladet, Nordic Entertainment Group, Blocket och Hemnet. Och de har goda skäl att välja oss: snabbheten, säkerheten och att vi smidigt skräddarsyr efter nordiska behov. Det är fördelen med att vi äger och bygger vårt eget fibernät. Våra lösningar matchar medieaktörernas speciella behov av höga bandbredder, modern teknik och förmågan att hantera tillfälliga trafiktoppar. Med oss kan du växa i takt med att ni utvecklas, såväl tekniskt som geografiskt.

Genom vårt CDN så kan du placera din webbplats och ditt innehåll närmare dina kunder, vilket ger en kortare svarstid och högre nedladdningshastighet än hos dina konkurrenter.

Vi tål att testas

Våra lösningar matchar ditt företags behov av höga bandbredder, modern teknik och förmågan att hantera tillfälliga trafiktoppar. Dessutom erbjuder vi lösningar som enkelt kan växa i takt med att ditt företag utvecklas, såväl tekniskt som geografiskt. Med GlobalConnect har du infrastrukturen på plats idag, även för tekniken imorgon.

Med oss som leverantör och exempelvis vårt CDN (Content Delivery Network) får du tillgång till en skalbar, helsäkrad och geografiskt distribuerad plattform. Om du streamar innehåll så kan videofilen enkelt laddas upp eller hämtas från egen server och sedan skickas i bästa kvalitet till slutkundernas nät.

Här hittar du alla våra andra tjänster

Vill du veta mer? Prata med en av våra experter.

Låt oss höra mer om era behov så att vi kan hjälpa dig att koppla upp och ihop er verksamhet på precis det sättet som driver er affär bäst. Fyll i kontaktformuläret nedan, så löser vi resten. Har du frågor som privatkund? Klicka här för att komma till konsumentwebben.

Kan mitt företag få fiber?

Med ett bredband via egen fiber slipper ditt företag krångel, får den snabbaste hastigheten och tryggaste uppkopplingen.