Skräddarsytt för medieföretag

För medieföretag är upplevelsen själva produkten – oavsett om du erbjuder sport, spel, eller underhållning. Då måste tekniken bara fungera. Medieföretag har därför extra hårda krav på tekniken. När VM-finalen strömmas så får inget hända med uppkopplingen. Skulle belastningarna bli för stora och webbsidan stannar upp i en sekund, ja då förlorar du tittare och besökare – och med det intäkter. Driftsäkerhet är a och o.

Det finns goda skäl att välja oss

Fördelar för medieföretag
Vi är stolta att sen många år ha fått förtroendet att lösa tekniken åt Nordens mest krävande innehållsleverantörer – bl a SVT, Aftonbladet, Nordic Entertainment Group, Blocket och Hemnet. De har goda skäl att välja oss: snabbheten, säkerheten och att vi smidigt skräddarsyr efter nordiska behov. Det är fördelen med att vi driver och äger vårt eget nät. Våra lösningar matchar medieaktörernas speciella behov av höga bandbredder, modern teknik och förmågan att hantera tillfälliga trafiktoppar. Du kan växa i takt med att ni utvecklas, såväl tekniskt som geografiskt. Med oss har du infrastrukturen på plats idag, även för tekniken imorgon.

Genom vårt CDN så kan du placera din webbplats och ditt innehåll närmare dina kunder vilket ger en kortare svarstid och högre nedladdningshastighet än hos dina konkurrenter.

Läs mer om vår CDN-tjänst här

Med oss har du infrastrukturen på plats idag, även för tekniken imorgon

Våra lösningar matchar ditt företags behov av höga bandbredder, modern teknik och förmågan att hantera tillfälliga trafiktoppar. Dessutom erbjuder vi lösningar som enkelt kan växa i takt med att ditt företag utvecklas, såväl tekniskt som geografiskt. Med GlobalConnect har du infrastrukturen på plats idag, även för tekniken imorgon.

Med oss som leverantör och exempelvis vårt CDN (Content Delivery Network) får du tillgång till en skalbar, helsäkrad och geografiskt distribuerad plattform. Om du streamar innehåll så kan videofilen enkelt laddas upp eller hämtas från egen server och sedan skickas i bästa kvalitet till slutkundernas nät.

Här hittar du alla våra andra tjänster