Managed Firewall

Kontakta oss

Skydda din verksamhet mot intrång och skadlig kod

Ditt företag ska vara tryggt på nätet. Därför är det viktigt att du skyddar din verksamhet och dina användare mot intrång och skadlig kod. Med en brandvägg får du det skydd du behöver. Den kan liknas vid en dörrvakt som inspekterar alla dina besökande paket, och ger tillgång till de som behöver det och håller obehöriga utanför.

Säkerhet och övervakning
Med en brandvägg från GlobalConnect får ni en säker och redundant anslutning från ert nät till internet utan att behöva underhålla egen utrustning med konfiguration och uppdateringar, vilket kan vara komplext och kostsamt. Den redundanta brandväggen övervakas kontinuerligt och är placerad i GlobalConnects nätverk. Vi ser till att tjänsten fungerar årets alla dagar utan avbrott. Utöver driftsäkerheten uppdaterar vi all mjukvara i brandväggen vilket innebär snabbast möjliga skydd mot hot från internet och att ni undviker risken för felaktig konfiguration och installation vid uppgradering eller byte av brandvägg.

Snabba fördelar:

  • Uppgradera lösningen när och hur du vill – du betalar endast för den funktionalitet som passar dig.
  • Som tillval kan du välja mer avancerade analysfunktioner och få tillgång till en fullständig säkerhetsrapport.
  • Koppla ditt AD (active directory) direkt till brandväggen för att kategorisera användare efter era redan etablerade policys.
  • Se när infekterade datorer och/eller enheter gör anrop eller visar sin närvaro med passerande trafik genom brandväggen.

Vill du veta mer? Fyll i kontaktformuläret eller ring 075 100 00 00.

Välj bland tre produktpaket

Välj det brandväggspaket som passar dig och din verksamhet bäst. Åtta timmar konfigurationshjälp ingår i samtliga paket.

Standard
Vi tror att ditt företag behöver en brandvägg som alltid fungerar och skyddar din verksamhet, men utan komplexa och avancerade funktioner. Dina säkerhetsbehov förändras inte inom den närmsta tiden.

Plus
Vi tror att ditt företag är större och mer mobilt. Förutom standardfunktionerna vill du även ha möjlighet att genomföra mer avancerad filtrering, ha synbar rapportering och använda dig av tvåfaktorsautentisering.

Avancerad
Vi tror att ditt företag har vital information publicerad på Internet. Du är experten, du vet precis hur allt ska styras och har behov av de senaste och mest avancerade säkerhetsfunktionerna som brandväggar kan erbjuda.

5 argument för att ditt företag ska ha en brandvägg

Att inte ha en brandvägg är jämförbart med att lämna ytterdörren på vid gavel och sätta upp en skylt med texten ”Ingen är hemma” när du går till jobbet.

Läs mer här

Välkommen att kontakta oss redan idag – använd formuläret eller ring oss på telefon 075 100 00 00