Molnväxel

Gör det lättare för kollegor och kunder att prata med varandra.

Mobiler, datorer och fasta telefoner. Ja, man kan till och med använda smarta klockor när man behöver kommunicera med en kund eller kollega. Med en molnväxel från oss ökar effektiviteten och du håller enkelt reda på alla samtal oberoende av var du är, och vilken enhet du använder.

Kontakta oss idag! Fyll i kontaktformuläret eller ring 075 100 00 00.

Varför ska du investera i en molnväxel från GlobalConnect?

Det är dina, och ditt företags, unika behov som bestämmer hur vi ska anpassa växeltjänsten för just er. Oberoende av vilken lösning vi tillsammans kommer fram till betalar ni endast för de tjänster ni behöver och använder.

På dina villkor
Tillgänglighet och flexibilitet är nyckelord i alla verksamheter. Alltså måste växeltjänst också vara det. Med vår lösning kan du och dina kollegor kommunicera på det sätt som passar er bäst. När ni vill, hur ni vill och var ni vill.

Enkelt
En molnbaserad växeltjänst är helt underhållsfri och lätt att skala upp och ner. Vilket i klartext betyder att det är lätt att lägga till eller plocka bort användare och funktioner. Allt för att kunna anpassa växeltjänsten i samklang med hur ert företag förändras. För användarna är en molnbaserad växeltjänst också lätt att använda. De olika funktionerna finns på webben eller i deras appbutik.

Flexibelt
Vilka funktioner och tjänster behöver ni? Adressbok, anknytning, hänvisning, röstbrevlåda, inspelning av samtal, kalenderkoppling, gruppnummer, Skype/Teams-koppling, AD-integration, telefonist, röststyrning, mobiltelefoni, talsvar, telemöte. Välj de tjänster ni behöver idag, och lägg till eller ta bort som ni vill.

Vi finns här för dig 24/7

Vår molnväxel är byggd med den senaste tekniken och komponenterna och på en infrastruktur i världsklass. Dessutom är alla delar i tjänsten som switchar, routrar och telefoninät redundanta för att maximera driftsäkerheten. Vår egen NOC är bemannad dygnet runt och erbjuder ständig övervakning och kan snabbt vidta rätt åtgärder i de fall något oförutsett inträffar.

Vill du veta mer? Kontakta mig!

Aleksandra Stankov
Key Account Manager

+46 (0) 731 21 22 84

aleksandra.stankov@globalconnect.se

Välkommen att kontakta oss redan idag – använd formuläret eller ring oss på telefon 075 100 00 00