Privat Företag

Vill du beställa fiber eller aktivera dina tjänster? Växla till privat (tidigare IP-Only)

Tjänster för hotell och restaurang

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

Vi gör allt för att skydda och hålla igång din verksamhet

Du som arbetar inom restaurang- och hotellbranschen vet hur viktig upplevelsen är för att kunden ska trivas och bli en återkommande gäst. Tekniken ska vara ett verktyg som bidrar till att till exempel bokningarna går smidigt och att man inte tappar kunden redan där. Bokningen kan vara det första steget i att skapa en lång kundrelation, men det kan också vara det sista man ser av en trogen gäst, om tekniken inte fungerar.

Med oss som partner får man en leverans utöver det vanliga. Vi är experter, tillgängliga och drivna. Och vi kommer göra allt för att se till att ni varken förlorar intäkter eller förtroende på grund av att tekniken strular.

Den Blomstrande Kedjan är GlobalConnects initiativ för att ta reda på vad som gör kedjor med köpställen framgångsrika i en post digital ekonomi. Vi gör det genom att fråga de som vet, företagsledarna och marknadscheferna som redan gjort sin digitala transformation.

Läs mer och se filmerna här!

Driftsäkerhet och snabbhet är a och o

Du som arbetar inom restaurang- och hotellbranschen vet hur viktig upplevelsen är för att kunden ska trivas och bli en återkommande gäst. Tekniken ska vara ett verktyg som bidrar till att till exempel bokningarna går smidigt och att man inte tappar kunden redan där. Bokningen kan vara det första steget i att skapa en lång kundrelation, men det kan också vara det sista man ser av en trogen gäst, om tekniken inte fungerar. Då förlorar man inte bara intäkter, man förlorar också ett förtroende som kan ha tagit lång tid att bygga upp.

Vi har fina referenser

Vi är stolta över att ha fått förtroendet att lösa tekniken åt några av Nordens mest kända detaljhandelsföretag. Många med liknande utmaningar som restauranger och hotell har. Vårt sätt att jobba bygger på skräddarsydda lösningar efter kundens specifika behov. Något som är möjligt tack vare att vi driver och äger vårt eget nät. Ett nät som växer i samma takt som din verksamhet gör det. Det innebär att de restauranger/hotell som du vill ska ingå i lösningen har samma förutsättningar och lätt kan flytta runt i företagsnätet. Med en fungerande teknik på plats kan du helt och hållet fokusera på kunderna. På samma sätt som vi gör det.

Här hittar du alla våra andra tjänster

Vill du veta mer? Prata med en av våra experter.

Låt oss höra mer om era behov så att vi kan hjälpa dig att koppla upp och ihop er verksamhet på precis det sättet som driver er affär bäst. Fyll i kontaktformuläret nedan, så löser vi resten.

Kan mitt företag få fiber?

Med ett bredband via egen fiber slipper ditt företag krångel, får den snabbaste hastigheten och tryggaste uppkopplingen.