Tjänster för hotell och restaurang

Kontakta oss!

Skräddarsytt för hotell och restaurang

För restaurang och hotellbranschen är kundnöjdhet a och o. För kunden måste allt fungera klockrent, hela vägen från bokning av bord eller rum, tills det att de lämnar restaurangen/hotellet. Samtidigt måste det vara lika smidigt för de anställda att ge den service som gästerna förväntar sig, och till och med överträffa dessa förväntningar. Snabbt, säkert och smidigt är nyckelord som måste finnas med genom hela kundupplevelsen. Det ställer stora krav på den digitala tekniken. Många av nordens största företag har använt sig av oss för att få hjälp med detta. Och insett fördelarna med att göra det.

Den Blomstrande Kedjan är GlobalConnects initiativ för att ta reda på vad som gör kedjor med köpställen framgångsrika i en post digital ekonomi. Vi gör det genom att fråga de som vet, företagsledarna och marknadscheferna som redan gjort sin digitala transformation.

Läs mer och se filmerna här!

Driftsäkerhet och snabbhet är a och o

Du som arbetar inom restaurang- och hotellbranschen vet hur viktig upplevelsen är för att kunden ska trivas och bli en återkommande gäst. Tekniken ska vara ett verktyg som bidrar till att till exempel bokningarna går smidigt och att man inte tappar kunden redan där. Bokningen kan vara det första steget i att skapa en lång kundrelation, men det kan också vara det sista man ser av en trogen gäst, om tekniken inte fungerar. Då förlorar man inte bara intäkter, man förlorar också ett förtroende som kan ha tagit lång tid att bygga upp.

Vi har fina referenser

Vi är stolta över att ha fått förtroendet att lösa tekniken åt några av Nordens mest kända detaljhandelsföretag. Många med liknande utmaningar som restauranger och hotell har. Vårt sätt att jobba bygger på skräddarsydda lösningar efter kundens specifika behov. Något som är möjligt tack vare att vi driver och äger vårt eget nät. Ett nät som växer i samma takt som din verksamhet gör det. Det innebär att de restauranger/hotell som du vill ska ingå i lösningen har samma förutsättningar och lätt kan flytta runt i företagsnätet. Med en fungerande teknik på plats kan du helt och hållet fokusera på kunderna. På samma sätt som vi gör det.

Här hittar du alla våra andra tjänster