Privat Företag

Vill du beställa fiber till hushållet, bostadsrättsföreningen eller företaget, eller aktivera dina tjänster? Växla till Privat.

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

Driftsäkerhet och snabbhet är A och O i butiken

Du som arbetar inom detaljhandeln vet hur viktig butiksupplevelsen är för att inspirera till köp. Tekniken får helt enkelt inte hacka – varken för kunder eller medarbetare. Vi på GlobalConnect förser en rad företag inom detaljhandeln med säkra och smidiga nätverkstjänster, från butiks- och lagergolvet till huvudkontoret. Lär känna våra kunder.

Guide: De största trenderna inom retail

Hur förändras branschen av den digitala utvecklingen och nya kundbeteenden? Vad krävs för att ligga i framkant imorgon? Läs om pop-ups, obemannade butiker och andra trender i vår guide.

Kundresan i fokus för Lyko

“Vi har använt tekniken för att göra livet enklare för kunden, men varken produkten eller upplevelsen har blivit mer digital. Tricket är att hela tiden ha kundens resa i fokus.”

Rickard Lyko
Ägare och VD, Lyko

Digital transformation med Stadium

“Tekniken är ett stöd för butikssäljarna i deras kundmöten. Genom tekniken kan vi erbjuda ännu bättre service och ett ännu bredare sortiment.”

Pino Roscigno
Head of Commercial & Brand, Stadium

Samla allt under ett tak med SmartConnect

Vill du få full överblick över dina it-tjänster – och kostnaderna för dem? Samla alla nätverksprodukter ditt företag behöver med SmartConnect: vår säkra och sömlösa one-stop-shop. Perfekt för dig med ett stort butiksnät!

Vill du veta hur GlobalConnect kan hjälpa ditt företag?

Låt oss bli din nya dedikerade internetleverantör

Vi på GlobalConnect har lång erfarenhet av att ta fram skräddarsydda lösningar för detaljhandeln. Berätta för oss om behoven i just ditt företag, så hjälper vi dig att koppla upp och ihop er verksamhet på det sätt som driver er affär bäst. Fyll i formuläret så kommer en av våra experter att höra av sig till dig inom kort. Har du frågor som privatkund? Klicka här för att komma till konsumentwebben.

Kan mitt företag få fiber?

Med ett bredband via egen fiber slipper ditt företag krångel, får den snabbaste hastigheten och tryggaste uppkopplingen.