Privat Företag

Vill du beställa fiber eller aktivera dina tjänster? Växla till privat (tidigare IP-Only)

Tjänster för detaljhandeln

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

Skräddarsytt för handelns behov och önskemål

Mat, kläder, teknikprylar, vitvaror – i alla butiker måste det vara lika enkelt att handla som att jobba. Helst ska det vara smidigt och säkert också. Där kan modern teknik vara till stor hjälp. Både för att hjälpa kunderna att hitta det de vill ha eller för att inspirera till köp, och för att genomföra själva köpet. Bland våra kunder finns ett antal detaljhandelsföretag som upptäckt fördelarna med de tjänster vi har att erbjuda. Läs gärna vad några av dem tycker här

 

Detaljhandel är en del av vår vardag

 Under årens lopp har vi fått förtroendet att lösa tekniken åt många olika företag inom detaljhandeln. Det är vi så klart väldigt stolta över, och det vi har lärt oss på vägen tar vi självklart med oss in i alla nya samarbeten och uppdrag. Lösningarna är nästan uteslutande skräddarsydda och bygger på snabbhet, säkerhet och smidig användning för kunder och anställda. Att vi äger vårt eget nät är så klart en stor fördel. Oberoende av hur snabbt ditt butiksnät växer, eller hur många fler användare som ansluts så anpassar vi vår lösning efter det. Det betyder att du kan fokusera på dina kunder, tekniken kan du lämna till oss.

Vi vill helt enkelt vara din nya dedikerade internetleverantör, och vi kommer göra allt för att skydda och hålla igång din verksamhet.

Vill du veta mer?

Den Blomstrande Kedjan är GlobalConnects initiativ för att ta reda på vad som gör kedjor med köpställen framgångsrika i en post digital ekonomi. Vi gör det genom att fråga de som vet, företagsledarna och marknadscheferna som redan gjort sin digitala transformation.

Läs mer och se filmerna här!

Driftsäkerhet och snabbhet är a och o inom detaljhandeln

Du som arbetar inom detaljhandeln vet hur viktig upplevelsen i butik är för att kunderna ska bli inspirerade till köp. Tekniken kan på många sätt förbättra köpupplevelsen och bidra till faktiska köpbeslut. Därför är det så viktigt att tekniken alltid fungerar. Den får aldrig hacka.
Prata med oss om hur vi kan hjälpa just dig att skapa bättre affärer, ända ner till butiksgolvet.

 

Vill du veta mer? Prata med en av våra experter.

Låt oss höra mer om era behov så att vi kan hjälpa dig att koppla upp och ihop er verksamhet på precis det sättet som driver er affär bäst. Fyll i kontaktformuläret nedan, så löser vi resten.

Kan mitt företag få fiber?

Med ett bredband via egen fiber slipper ditt företag krångel, får den snabbaste hastigheten och tryggaste uppkopplingen.