SD-WAN är tjänsten som ger dig mer av allt

Maximal kontroll och säkerhet när du kopplar ihop dina kontor eller butiker

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

Eget nät är den säkraste lösningen

Ungefär som ett vanligt WAN – fast mer av allt. SD-WAN bygger på ny teknik och är en mjukvarubaserad nättjänst som gör att anslutna enheter enkelt kan kommunicera med varandra. Perfekt för företaget som använder många molnbaserade tjänster och vill koppla ihop olika platser på ett säkerhet, transparent och flexibilitet sätt.

Tjänsten visar hela tiden hur nätet används, vilka applikationer som drar kapacitet, och om några applikationer inte mår bra, vilket gör att du kan prioritera och optimera din användning – hela tiden.

Det spelar ingen roll vilket nät du har utan tjänsten kopplas enkelt på ditt befintliga.

"Det viktigaste för oss har varit att få en stabil och säker helhetslösning som är flexibel och enkel att uppgradera för framtida behov."

Per Öström, Head of IT Operations på Svensk Travsport

Läs mer om samarbetet med Svensk Travsport

Vill du veta mer? Vår expert hjälper dig gärna.

075 100 00 00

sales@globalconnect.se

Det här ingår i SD-WAN från GlobalConnect

  • I tjänsten ingår en plattform som i realtid visar exakt hur nätet används, vilka applikationer som drar kapacitet och hur accesserna till eventuella molnleverantörer levererar. Det gör att du enkelt kan optimera, justera och också felsöka på ett enklare och mer effektivt sätt än vid användning av ett vanligt WAN.
  • Jämfört med traditionellt WAN där utrullningen av en eller flera verksamhetsställen tar relativt lång tid, utgår SD-WAN istället från att så snabbt som möjligt få upp WAN:et, och i efterhand lösa det mer komplexa. Det här gör att du kan få upp nya ställen i WAN:et snabbare. Dessutom kan hastigheten och kapaciteten ändras genom några få knapptryck i det nya gränssnittet.
  • SD-WAN är från början byggt för att fungera med de allt populärare molntjänsterna. Molnresurser görs enkelt till en naturlig del av SD WAN:et oavsett om molnet är på internet eller privat.
  • Enkelhet och flexibilitet är viktigt för SD-WAN, men aldrig på bekostnad av säkerhet. Tjänsten krypterar trafik och ger möjlighet att skydda sig mot skadlig trafik så nära källan som möjligt. Du kan också prioritera ned trafik som inte är kritisk för verksamheten.
  • SD-WAN läggs ovanpå ett underliggande IP-nätverk. Den spelar ingen roll vilket nät och därför kan många olika typer av anslutningstjänster och tekniker användas. Du väljer själv om du vill köra utan eller med underliggande anslutningstjänster.

Vill du veta mer om SD-WAN? Prata med en av våra experter.

Ring oss på 075 100 00 00 eller använd kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan

Kan mitt företag få fiber?

Med ett bredband via egen fiber slipper ditt företag krångel, får den snabbaste hastigheten och tryggaste uppkopplingen.