Privat Företag

Vill du beställa fiber till hushållet, bostadsrättsföreningen eller företaget, eller aktivera dina tjänster? Växla till Privat.

Tjänster för dig inom fastighet

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

En trygg partner för dina uppkopplade fastigheter

Möjligheterna med uppkopplade byggnader är många – från energieffektivisering till smarta tjänster som underlättar hyresgästernas vardag. Men fastighetsbranschens snabba digitalisering medför också ökade risker för cyberangrepp. På GlobalConnect har vi lång erfarenhet av att hjälpa både privata och kommunala fastighetsbolag med snabba, stabila och säkra nätverkslösningar. Med oss får du en trygg guide i PropTech-djungeln.

Vad är PropTech och vad innebär det för ditt fastighetsbolag?

PropTech står för Property Technologies (fastighetsteknik) och är ett samlingsord för allt som rör digitaliseringen av fastigheter och fastighetsförvaltning. Utvecklingen i branschen går snabbt – det är inte helt lätt att hänga med. Därför har vi sammanställt vad du behöver veta om trender, möjligheter och risker med PropTech i en guide för dig som it-chef inom fastighetssektorn.

Gavlegårdarna väljer it-lösning från GlobalConnect

“Vi ser att GlobalConnect är en stark partner som kan utveckla Gavlegårdarnas bredbandsnät och tjänster i framtiden.”

Ulf Gustafsson
Ansvarig för fastighets-IT, Gavlegårdarna

Trendspaning: 4 faktorer som påverkar framtidens fastighetsbransch

Vad rymmer framtidens fastighetsbransch? Några ledord är ekonomisk och social hållbarhet, liksom säkerhet och nya, digitala lösningar.

Allt under samma tak med SmartConnect

Vill du få full överblick över dina uppkopplade fastigheter – och dina it-kostnader? Samla alla nätverksprodukter ditt fastighetsbolag behöver med SmartConnect: vår säkra och sömlösa one-stop-shop. Perfekt för dig med ett stort fastighetsbestånd!

Låt oss bli din nya dedikerade internetleverantör

Vi på GlobalConnect har lång erfarenhet av att ta fram skräddarsydda lösningar för fastighetsbranschen. Berätta för oss om behoven i just ditt företag, så hjälper vi dig att koppla upp och ihop er verksamhet på det sätt som passar er bäst. Fyll i formuläret så kommer en av våra experter att höra av sig till dig inom kort. Har du frågor som privatkund? Klicka här för att komma till konsumentwebben.

Kan mitt företag få fiber?

Med ett bredband via egen fiber slipper ditt företag krångel, får den snabbaste hastigheten och tryggaste uppkopplingen.