Privat Företag

Vill du beställa fiber eller aktivera dina tjänster? Växla till privat (tidigare IP-Only)

Molnbaserat kontaktcenter utan strul

Enkel kontaktcenterlösning som levererar från dag ett

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

Kundupp­levelser i världsklass

Genesys Cloud är det molnbaserade kontaktcentret som står på kundernas sida. Verktyget kopplar ihop dina olika kanaler och kontaktvägar på ett sömlöst och intuitivt sätt som gör att era anställda kan leverera en kundupplevelse i världsklass.

Genesys Cloud via GlobalConnect är enkel att sätta upp och använda redan från dag ett. Systemet är flexibelt och skalar automatiskt upp och ner beroende på vad ditt företag behöver för stunden. Du väljer.

I verktyget kan du enkelt följa kunder, handläggare och interaktioner i alla kanaler. Det gör att du kan analysera och jobba insiktsdrivet med din kundupplevelse. Det går alltid att bli bättre, och med Genesys Cloud får du alla förutsättningar att bli just det.

 

"Vi är aktiva i 80 länder och har tidigare köpt bolag i olika regioner med olika systemlösningar. Det har visserligen varit bra lösningar, men att vi samlar allt i ett gemensamt system ökar effektiviteten och gör att vi kan ge bättre support till våra kunder."

Mikael Örtelind, CTO på Etraveli

Vill du veta mer om GlobalConnect CCaS? Kontakta Maria-Therese, Business Development GlobalConnect CCaaS.

+46(0)70 769 33 33

maria-therese.lindefors@globalconnect.se

Det här ingår i kontaktcenter från Globalconnect

  • I verktyget ingår interaktiva paneler som ger dig en samlad bild av kunder, handläggare och interaktioner. Det gör att du kan del av alla fördelar som ökade kundinsikter innebär.
  • Genesys Cloud-plattformen är byggd med en mikroservicearkitektur. Varje mikroservice fungerar oberoende och delar upp komplexa uppgifter i pooler av enklare, oberoende applikationer. Fördelen är att ett fel inte leder till en dominoeffekt. Det gör att din kundservice blir motståndskraftig mot avbrott.
  • Systemets flexibilitet gör det möjligt att omedelbart skala upp eller ner beroende på vad din verksamhet behöver. Det är fördelen med att arbeta molnbaserat, och att köpa tjänsten från en stor operatör. Tillsammans med Genesys driver vi utvecklingen genom kontinuerliga uppdateringar av funktioner och kapacitet.
  • Om du inte vill använda någon av de många befintliga tredjeparts-apparna i Genesys Cloud Appfoundry så kan du integrera själv med dina egna stödsystem, eller ta hjälp av GlobalConnect. Genesys Clouds REST API:er gör det möjligt att bygga anpassade integrationer till andra tjänster och system.
  • Både vår first, second som third line är certifierade av Genesys och uppfyller våra gemensamma krav på specialistkunskap och verksamhetsförståelse. För att säkra att du får rätt hjälp när du behöver den har vi också ett antal ISO-certifieringar och ITIL-termer.

Vill du veta mer om kontaktcenter?

Kontakta oss på 075 100 00 00 eller använd kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Kan mitt företag få fiber?

Med ett bredband via egen fiber slipper ditt företag krångel, får den snabbaste hastigheten och tryggaste uppkopplingen.