CDN - Content Distribution Network

Kontakta oss

Nordens ledande leverantör av CDN

Med Nordens mest skalbara och kostnadseffektiva CDN-tjänst når du dina kunder snabbt och utan avbrott.

Vi på GlobalConnect är dessutom experter på de lokala näten, som ofta är våra egna. Istället för att prata med en kundtjänst långt utanför våra egna gränser ringer du din egen lokala kontakt. Det skapar en svårslagen trygghet.

Prata med en expert! Fyll i kontaktformuläret eller ring 075 100 00 00.

Ingen ska behöva uppleva hack i streamingen

Att nå ut med stora mängder data till många användare samtidigt är en utmaning. Den antar vi. Sedan 1999 har vi byggt och utvecklat vår CDN-tjänst och idag är vi stolta över att ha stora nordiska broadcasters och mediabolag som våra kunder.

Vårt CDN möter kraven från de mest krävande kunderna
Dagens växande digitala behov innebär att företag måste leverera stora mängder data till tusentals användare på flera enheter och med olika bandbredd, vilket kräver utmärkta distributionsmöjligheter. Vi erbjuder en snabb och pålitlig CDN-tjänst med hög prestanda och låg latens.

Vår ambition är att vara det självklara valet som den lokala CDN-leverantören
Sedan 1999 har vi levererat CDN på nordisk basis med bevisad erfarenhet av multi-CDN och live streaming. Vi har lokal närvaro i hela Norden med långvariga relationer med de stora nordiska operatörerna.

GlobalConnect Origin-tjänster, det extra steget för perfekt sändning
Oavsett om det gäller livestreaming eller inte så erbjuder vi paketerade origin-tjänster. Du väljer efter ditt behov. I vårt erbjudande finns bland annat enkodering/transkodering, lagring, DVR, timeshift, DRM (digital rights management) och paketering. Självklart stöds alla standardformat.

Fungerande streaming viktigare än någonsin

Film, serier, livesända konserter och mycket, mycket mer. Behovet av streaming via mobilen, datorn eller på tv:n är större än någonsin. Att det ställer stora krav på nätkapacitet och tillgänglighet säger sig självt. Och det är exakt det vi kan erbjuda.

Läs mer här

Välkommen att kontakta oss redan idag – använd formuläret eller ring oss på telefon 075 100 00 00