Privat Företag

Vill du beställa fiber till hushållet, bostadsrättsföreningen eller företaget, eller aktivera dina tjänster? Växla till Privat.

Press - SE / Svensk Travsport i avtal med GlobalConnect – förstärker infrastrukturen på de svenska travbanorna

Svensk Travsport – som är huvudorganisationen för de föreningar som driver travsport runt om i Sverige och äger ATG– ingår ett flerårigt miljonavtal med GlobalConnect. Avtalet har tagits fram i nära samarbete med GlobalConnects partner TwentyfoursevenLive AB.

Avtalet med GlobalConnect är ett led i en pågående satsning för att stärka upp infrastrukturen runt om på de svenska travbanorna. Förutom en wan-lösning med mobil backup inkluderar avtalet även en mobil sdwan-lösning. I den ingår ett antal mobila stationer som ger möjligheter att köra trav på banor utan fast IT-infrastruktur.

– Vi ser att behoven av stabil uppkoppling har ökat på travbanorna och att våra kunder som befinner sig där vill ha en modern upplevelse, säger Niklas Sigsjö, CIO på Svensk Travsport.

– Det viktigaste för oss har varit att få en stabil och säker helhetslösning som är flexibel och enkel att uppgradera för framtida behov. GlobalConnect och Twentyfourseven har genom hela den här processen visat att man kan erbjuda en helhetslösning till ett konkurrenskraftigt pris. Dessutom arbetar de väldigt nära oss och är väldigt lyhörda kring våra krav, säger Per Öström, Head of IT Operations på Svensk Travsport.

Regina Donato Dalhström, Sverige-vd för GlobalConnect, kommenterar affären:

– Travsport är en Sveriges mest klassiska sporter med en rik historia och som dagligen engagerar väldigt många människor. Svensk Travsport är också en organisation som ställer höga krav på sin infrastruktur. Att få vara del i deras fortsatta satsning ska bli otroligt spännande, säger Regina Donato Dahlström.

Behöver du också en smart, effektiv och säker nätverkslösning? Läs mer här.

Kan mitt företag få fiber?

Med ett bredband via egen fiber slipper ditt företag krångel, får den snabbaste hastigheten och tryggaste uppkopplingen.