SD-WAN från GlobalConnect ger dig maximal kontroll och säkerhet i alla länder

Kontakta oss

Eget nät är den säkraste lösningen

Med SD-WAN från GlobalConnect öppnar sig en helt ny värld av möjligheter. En värld där vår plattform visar exakt hur nätet används, vilka applikationer som drar kapacitet, och om några applikationer inte mår bra, vilket gör att du kan prioritera vilken applikation som alltid skall komma först i kön. Du slipper olika WAN-lösningar och säkerheten är alltid på högsta nivå. Norden är vår hemmamarknad och vi kan erbjuda all säkerhet, spårbarhet och kontroll som du behöver.

Kontakta oss för mer info! Fyll i kontaktformuläret eller ring 075 100 00 00.

Alla goda ting är tre, men med SD-WAN är de faktiskt fler.

Ökad transparens, flexibilitet och säkerhet är vad allt fler it-chefer strävar efter. Därför är det den typen av tjänster vi skapar.

Flexenkelt
SD-WAN är flexibelt och enkelt på samma gång. Jämfört med traditionellt WAN där utrullningen av en eller flera verksamhetsställen tar relativt lång tid, utgår SD-WAN istället från att så snabbt som möjligt få upp WAN:et, och i efterhand lösa det mer komplexa. Det här gör att kunderna får upp nya ställen i WAN:et snabbare. Dessutom kan hastigheten och kapaciteten ändras genom några få knapptryck i det nya gränssnittet.

Transparent
Genom enkla gränssnitt kan man få en överblick och återkoppling över alla siter och i realtid följa SLA:er (servicenivåer), och vilka applikationer som används i nätet. Transparensen leder till att företaget kan få sitt WAN att bli stabilare då man kan ge affärskritiska tjänster högsta prioritet med ett knapptryck – borta är komplexa konfigurationer för att åstadkomma effektiv prioritering i WAN:et.

Molnanpassat
SD-WAN är från början byggt för att fungera med de allt populärare molntjänsterna. Molnresurser görs enkelt till en naturlig del av WAN:et oavsett om molnet är på internet eller privat. Att effektivt använda molntjänster utan att skapa centrala beroenden är en realitet redan nu och att inkludera molnet i WAN:et blir lika enkelt som att handla i en onlinebutik.

Säkerhet
Enkelhet och flexibilitet är viktigt för SD-WAN, men aldrig på bekostnad av säkerhet. Att kunna hantera kryptering av trafik, kunna skydda sig mot skadlig trafik så nära källan som möjligt och prioritera ned trafik som inte är kritisk för verksamheten är självklart för SD-WAN.

Välkommen att kontakta oss redan idag – använd formuläret eller ring oss på telefon 075 100 00 00