SIP-tjänster

Kontakta oss!

Spara pengar med SIP Trunk.

En internetanslutning som kombineras med telefoni gör att du slipper dubbla accesskoder för röst- och datakommunikation. GlobalConnect tjänst ger dig största möjliga flexibilitet, skalbarhet och tillgänglighet.

Kontakta oss idag! Fyll i kontaktformuläret eller ring 075 100 00 00.

Varför SIP Trunk från GlobalConnect?

Vi har lång erfarenhet av att bygga och underhålla telefoninät som hanterar stora trafikvolymer. Vår kunskap är din. Idag används både traditionell och toppmodern teknik för att optimera dina möjligheter.

Spara tid och pengar
SIP Trunk för telefoni levereras över samma gränssnitt som dina datatjänster. Du tar tillvara på tekniken du redan har. Med SIP-Trunk ansluter du en SIP-baserad växel eller liknande mot vårt telefoninät och sen vidare mot det publika nätet, PSTN.

Skräddarsytt för pratglada
Är telefoni en viktig del av din verksamhet? Har du kontaktcenter eller Skype/Teams? Är du en operatör? Då kan vi erbjuda flexibla telefonilösningar som är skräddarsydda för era behov. Med GlobalConnect får du en smidig och stabil telefonilösning.

Du är i fokus
Experterna i våra kundteam ser till att du alltid får den hjälp du behöver. Vi har kompetensen och lösningarna för att kunna ge dig support och säkra svar i alla led.

Internationellt
GlobalConnect erbjuder nummerserier i 50 länder. Med internationella nummer kan ni få inkommande samtal på lokala nummer levererade till er SIP Trunk. Internationella nummer kan även användas vid utgående samtal.

Har du Microsoft Teams?

GlobalConnect SIP Trunk är den perfekta lösningen för dig som vill ansluta Microsoft Teams till det publika telefoninätet med en framtidssäker anslutning.

Vår tjänst bygger på Microsoft-certifierad utrustning, som ger dig en pålitlig plattform och garanterar optimal integration och säkerhet.
Redundans i dubbel bemärkelse med två par Session Border Controllers ger dig en tjänst med hög tillgänglighet och stabilitet.

Det behövs normalt inte, men tjänsten är flexibel och kan skräddarsys efter dina behov.

Kontakta mig om du vill ha mer information om SIP Trunk;
Peter Fogelklou, Key Account Manager, +46 (0) 735 22 50 45, eller via mejl

Redundans och tillgänglighet
Vår tjänst grundar sig på dubbla SBC-kluster som är uppsatta i våra egna datorhallar och över fullt diversifierade och dedikerade förbindelser i världsklass. Med redundanta interconnects med alla de stora telefonioperatörerna i Sverige kan du vara säker på att din telefoni är i trygga händer.

Säkerhet
Är ditt företag extra mån om säkerhet? En krypterad SIP Trunk från GlobalConnect gör att t.ex. kortbetalningar över telefon sker på ett säkert och standardiserat sätt över TLS.

Kundsupport i alla led
Såväl vår first, second som third line är experter på GlobalConnects SIP-tjänster. För att säkra att du får rätt hjälp när du behöver den har vi även ett antal ISO-certifieringar och ITIL-termer till vårt stöd.

Välkommen att kontakta oss redan idag – använd formuläret eller ring oss på telefon 075 100 00 00