Privat Företag

Vill du beställa fiber till hushållet, bostadsrättsföreningen eller företaget, eller aktivera dina tjänster? Växla till Privat.

SIP-trunk – Tjänster för det pratglada företaget

Spara pengar genom att kombinera er befintliga anslutning med SIP Trunk från GlobalConnect

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

Vad är SIP?

SIP är en förkortning för Session Initiated Protocol. Detta protokoll faciliterar tjänster inom telekommunikation och VoIP – även känt som IP-baserad telefoni, bredbandskommunikation eller nättelefoni. En SIP-länk är en digital telefonförbindelse som låter dig initiera och motta samtal via webben. Såväl tal- som videosamtal samt textmeddelanden kan hanteras genom en SIP-länk.

 

Kostnadseffektivt och smidigt

Är telefoni en viktig del av din verksamhet? Med vår tjänst SIP Trunk transporteras dina samtal via samma gränssnitt som dina datatjänster. På så sätt utnyttjas den teknik du redan har på ett kostnadseffektivt och smidigt sätt.

Genom att kombinera din anslutning med telefoni slipper du dubbla accesskostnader för telefoni- och datakommunikation. En del av bandbredden avsätts för att bara transportera samtal via SIP Trunk, det gör att dina samtal håller högsta kvalitet oavsett trafikvolym.

Är ditt företag eller din organisation internationell? Inga problem. Vi erbjuder nummerserier i 50 länder.

Det här ingår i vår telefoni-tjänst

  • GlobalConnects telefoni-tjänst fungerar med alla internetanslutningar som levereras av någon operatör. För att få en fullt fungerande och pålitlig SIP Trunk med bästa service rekommenderas internet från oss. Då får du support för hela tjänsten istället för hos flera leverantörer.
  • SIP Trunk för telefoni levereras över samma gränssnitt som dina datatjänster. Du tar tillvara på tekniken du redan har. Med tjänsten ansluter du en SIP-baserad växel eller liknande mot vårt telefoninät och sen vidare mot det publika nätet, PSTN.
  • Tjänsten grundas på dubblerad utrustning som är uppsatt i våra egna datorhallar och över fullt diversifierade och dedikerade förbindelser. Med direktkoppling till alla de stora telefonioperatörerna i Sverige kan du vara säker på att din telefoni är i trygga händer.
  • GlobalConnect erbjuder nummerserier i 50 länder. Med internationella nummer kan ni få inkommande samtal på lokala nummer levererade till er SIP Trunk.
  • GlobalConnect SIP Trunk är den perfekta lösningen för dig som vill ansluta Microsoft Teams till det publika telefoninätet med en framtidssäker anslutning. Vår tjänst bygger på Microsoft-certifierad utrustning, som ger dig en pålitlig plattform och garanterar optimal integration och säkerhet.
  • Redundans i dubbel bemärkelse med två par Session Border Controllers ger dig en tjänst med hög tillgänglighet och stabilitet. Vi har lagt stor vikt vid att bygga med er tillgänglighet till telefoni i fokus.

Vill du veta mer? Vår expert berättar gärna mer.

+46(0)70 769 33 33

maria-therese.lindefors@globalconnect.se

Vill du veta mer om SIP tjänster?

Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss på 075 100 00 00 så hör vi av oss. Har du frågor som privatkund? Klicka här för att komma till konsumentwebben.

Kan mitt företag få fiber?

Med ett bredband via egen fiber slipper ditt företag krångel, får den snabbaste hastigheten och tryggaste uppkopplingen.