Privat Företag

Vill du beställa fiber till hushållet, bostadsrättsföreningen eller företaget, eller aktivera dina tjänster? Växla till Privat.

WAN - Wide Area Network

Koppla ihop dina verksamhetsställen för effektivare samarbeten

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

Kommunicera privat på avstånd

Med WAN kopplar du enkelt ihop olika kontor eller butiker till ett privat nätverk på ett enkelt och säkert sätt. Resultatet? Samarbeten mellan dina lokaler blir lika effektiva som om ni satt i samma hus. 

Det gemensamma nätet kombinerar hög hastighet och säkerhet för att er kommunikation ska flyta på helt smärtfritt oavsett geografiskt avstånd. 

Det går också enkelt att lägga till och ta bort butiker och kontor allt eftersom. Allt för att du ska ha en så flexibel och anpassad tjänst som möjligt – till en låg kostnad.

“Hastigheten är viktig för våra butiker. Det tillsammans med det faktum att vi har bättre koll på systemen var de avgörande faktorerna till att vi genomförde WAN-bytet."

Magnus Ramning, infrastrukturanalytiker på Office Depot

Läs mer om vårt samarbete med Office Depot

Vill du veta mer? Vår expert hjälper dig gärna.

075 100 00 00

sales@globalconnect.se

Det här ingår i WAN från GlobalConnect

  • Genom att använda ett privat nätverk över GlobalConnects nätinfrastruktur istället för att gå via internet kopplar WAN ihop platser som är geografiskt åtskilda. Det blir helt enkelt enklare att kommunicera oavsett avstånd. WAN via GlobalConnect levereras antingen som ett privat IP-nätverk eller som ett Ethernet-nät. Du väljer.
  • WAN-tjänsten kan levereras som antingen en routad eller switchad.

    Routad – Passar bäst för företaget som vill fokusera på sin kärnverksamhet och slippa hantera hårdvara och IP-Adressering.

    Switchad – Passar bäst för företaget som vill ha hand om sin egna IP-Adressering och styra sitt WAN själva.
  • Med GlobalConnects WAN kan du kontrollera och prioritera viktig trafik genom Quality of Service (QoS). Välj exempelvis om du vill att videokonferenser och IP-telefoni ska ha högre prio än annan trafik eller vice versa. Ett sätt att kvalitetsäkra er kommunikation helt enkelt.
  • Med WAN kan du skapa olika grupper av privata nät inom er verksamhet. Det går också att ta fram olika behörigheter om du vill ha exempelvis gästkonton eller typ av användare som får tillgång till utvalda delar av nätet.

Vill du veta mer om WAN? Prata med en av våra experter.

Ring oss på 075 100 00 00 eller använd kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig! Har du frågor som privatkund? Klicka här för att komma till konsumentwebben.

Kan mitt företag få fiber?

Med ett bredband via egen fiber slipper ditt företag krångel, får den snabbaste hastigheten och tryggaste uppkopplingen.