Privat Företag

Vill du beställa fiber eller aktivera dina tjänster? Växla till privat (tidigare IP-Only)

Admin av DNS behöver inte vara svårt

Extended Address Manager hjälper dig hantera dina DNS och IP-miljöer på ett effektiv och flexibelt sätt. Via ett self service-verktyg kan du nå tjänsten när och var som helst för full kontroll.

I tjänsten ingår också en DHCP-server med tillhörande IP-Adress Management System för att själv kunna administrera dina nätverk på de kontor som är anslutna via GlobalConnect.

Vill du veta mer? En av våra experter hjälper dig gärna.

075 100 00 00

sales@globalconnect.se

Det här ingår i Extended Adress Manager

  • Extended Adress Manager är en DNS, DHCP och IPAM-plattform (DDI) med stöd för Hidden Master och DNSSEC. Du får även en DHCP-server med tillhörande IP-Adress Management System för att själv kunna administrera dina nätverk på de kontor som är anslutna via GlobalConnect.
  • Plattformen ger dig full kontroll över dina DNS-zoner och din IP-adresshantering. I vår self service-verktyget kan du administrera både dina zoner och din IP-miljö och få genomslag direkt, vilket innebär att du inte behöver vänta på att en tekniker ska genomföra dina förändringar.
  • Miljön är uppsatt i GlobalConnects redundanta nätverk och har en redundant serveruppsättning. Tjänsten övervakas hela tiden genom att simulera anrop från ditt interna nät och dina zoner utifrån. Det gör att vi kan slå larm när tjänsten blir onåbar och när någon konfiguration i er miljö kan ha gjort er tjänst otillgänglig.

Kan mitt företag få fiber?

Med ett bredband via egen fiber slipper ditt företag krångel, får den snabbaste hastigheten och tryggaste uppkopplingen.