Privat Företag

Vill du beställa fiber eller aktivera dina tjänster? Växla till privat (tidigare IP-Only)

Press - SE / Vero Moda, Jack&Jones och andra varumärken inom Bestseller-koncernen uppgraderar IT-miljön i nytt avtal med GlobalConnect

Med 17 000 medarbetare i 2 700 butiker på 38 marknader är Bestseller en betydande aktör inom mode och kläder. I Sverige representeras man främst av välkända varumärkena Vero Moda och Jack&Jones. Totalt har koncernen tjugo varumärken som alla är beroende av effektiva och pålitliga it-lösningar.

För att nå dagens och framtidens högre IT-krav inom den teknikföränderliga retailbranschen valdes GlobalConnect som leverantör i Sverige. Företaget kommer leverera följande lösningar.

– Uppgradering av nätinfrastrukturen till hundra procent fiber – för oöverträffad hastighet, stabilitet och tillgänglighet.
– Genomgående IP-Link för att koppla samman alla butiker över ett säkert WAN och med en central brandvägg och central Internet där alla butiker genom en säker lösning ska kunna komma ut på internet.

– Denna fiberresa är viktig för oss. Retail är i förändring och vi har behov för fler system och verktyg som kräver snabbt och tillgängligt nät för att klara leverera en bra kundupplevelse. Med en mer trygg och stabil fiberlösning kan vi nu fortsätta utveckla vår affär tillsammans med våra kunder. Potentialen ligger i att utan begränsning av nät och hastighet kunna bygga nya processer som kan bidra till att förbättra både kundmötet och möjligheten till tillväxt, säger Anna Karin Holck som är Country Retail Manager för varumärkena Vero Moda & Vila som ligger under Bestseller.

– Få branscher är i en sådan teknikförvandling som retail, och vi är stolta över att få förtroendet från en av marknadsledarna i denna bransch. Vår bakgrund som en leverantör till många av de största retailföretagen i Sverige skapar trygghet för kunderna – och stolthet hos oss. Nu ser vi fram emot att utveckla och förbättra Bestsellers infrastruktur så den blir snabbare, säkrare och stabilare, säger Henrik Hammarström, chef B2B på GlobalConnect Sverige.

Affären har en flerårig avtalslängd och värt ett mångmiljonbelopp.

 

Om GlobalConnect Sverige
Företaget är en leverantör av tjänster inom digital infrastruktur och datakommunikation. GlobalConnect har några av Sveriges mest krävande och samhällsviktiga företag som kunder samtidigt som man bygger ut fibernät till privathushåll under varumärket IP-Only. Företaget har branschens högsta kundnöjdhet på företagsmarknaden och var med 3,1 miljarder kronor den aktör som investerade mest av alla i den svenska bredbandsutbyggnaden under 2020.

Kan mitt företag få fiber?

Med ett bredband via egen fiber slipper ditt företag krångel, får den snabbaste hastigheten och tryggaste uppkopplingen.