Privat Företag

Vill du beställa fiber till hushållet, bostadsrättsföreningen eller företaget, eller aktivera dina tjänster? Växla till Privat.

Nyheter - SE / Anna Karin Jelinik tar över som ny finanschef på GlobalConnect Sverige

I dag presenteras en ny profil när Anna Karin Jelinek blir ny finanschef på svenska delen av GlobalConnect – koncernen som 2019 omsatte 547,5 miljoner euro. Hon kommer närmast från Telia där hon ledde finansenheten i företagets business-to-business-affär.

– Förutom lång finansiell erfarenhet har jag varit försäljningschef, vilket jag haft stor nytta av som finanschef. Jag förstår värdet av starka kundrelationer och engageras av GlobalConnects ständiga strävan mot tillväxt. Mitt mål är att vi fortsätter vara det snabbfotade företaget som kunderna är vana vid, men helst ännu snabbare, säger Anna Karin Jelinek.

– Grunden för en kontinuerlig tillväxt är ordning och reda i ekonomin, och med Anna Karin får vi de bästa förutsättningarna för det. Hon har dessutom varit med och drivit flera lyckade förändrings- och förbättringsarbeten vilket också är någonting vi kommer att ha nytta av och utnyttja, säger Regina Donato Dahlström, Sverige-vd på GlobalConnect.

Anna Karin Jelinek börjar sin nya tjänst på GlobalConnect i maj i år.

Kan mitt företag få fiber?

Med ett bredband via egen fiber slipper ditt företag krångel, får den snabbaste hastigheten och tryggaste uppkopplingen.