Privat Företag

Vill du beställa fiber eller aktivera dina tjänster? Växla till privat (tidigare IP-Only)

Det digitala kontoret. Helt säkert. Helt enkelt.

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

Allt från en leverantör

Med SmartFiber får ditt företag den snabbaste internetanslutningen på marknaden. Lösningen ger dig en komplett nätverkslösning som bidrar till både en säkrare och enklare vardag. Tjänsten gör det dessutom enkelt att skala upp och ner verksamheten utefter era unika behov. Det betyder att du kan lägga din tid på att skapa värde för ditt företag istället för att oroa dig för om internet funkar eller inte.

I lösningen ingår internet, brandvägg, 4G-backup, multi-site VPN, WiFi, gästnätverk och applikationsprioritering. Allt som ett modernt digitalt kontor behöver.

 

Alltid säker

Hot och intrång är tyvärr en allt vanligare del av vardagen på nätet. Därför spelar lösningarna för säkerhet en avgörande del i vår nätverkslösning.

De lösningar som endast varit tillgängliga för storföretagen har vi nu anpassat till något mindre verksamheter. Krypterat nätverk, brandvägg, managerad LAN/WiFi med flera delar finns på plats för er säkerhets skull. Du behöver inte veta hur allt fungerar, men du behöver veta att den finns, för det skapar trygghet.

Alltid ansluten

I vår kompletta nätverkslösning ingår marknadens snabbaste Internet. Man kan säga att er data svänger upp på en digital motorväg utan hastighetsbegränsning med oss. För din skull kan det vara bra att veta att när du stänger och går hem för dagen, sitter vi kvar och övervakar fibernätet för att snabbt kunna upptäcka eventuella fel och fixa dem innan du ens hinner märka något. Om något inträffar får en extra 4G-förbindelse automatiskt ta över trafiken. Och du kan lugnt sova vidare.

Alltid tillgänglig

I vår lösning har vi byggt in ett system som ser till att dina viktigaste system alltid har högsta prioritet. På vårt språk kallas det applikationshantering. Men man kan också säga att det är ett sätt att undvika flaskhalsar.

Alltid uppdaterad

Den router du får och kopplar in dag 1 är den router du kommer att leva med, länge. Så var lite rädd om den. Det du inte ser är att vi håller den, och din nätverkslösning uppdaterad, utan att vi behöver skruva isär den eller komma på besök. Tillägg av tjänster, uppdateringar och underhåll sköter vi på tryggt avstånd hemifrån oss.

Alltid anpassad

Kan ni inte bestämma er för vilken nätverkslösning ni ska ha, eftersom ni inte vet om hur många kontor, eller andra verksamhetsställen, ni kommer att ha om ett år eller två. Då ska ni definitivt ha vår lösning. Med den kan ni bli fler, och färre. Skala upp och ner, gör vad ni vill. Lösningen hänger med åt alla håll. Det behöver ni inte oroa er för.

Allt från en leverantör

Man ska inte lägga alla ägg i en korg, har man ju hört. Men när det gäller det här med nätverkslösningar stämmer inte det riktigt. Se det istället som att du lägger ett ägg, er nätverkslösning, i en korg. Och händer det något behöver ni bara ringa en kontakt för att få hjälp.
Dessutom är vi rätt bra på det här med fiber- och nätverkslösningar. Vi är faktiskt en av de ledande företagen på den nordiska fibermarknaden.

Vi är experter, tillgängliga och drivna

Ditt företag är din passion. Bredband via egen fiber är det vi brinner för. Och vi kommer göra allt för att vårt samarbete ska bli den bästa kombinationen av båda våra företag.

  • Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig, kontaktar vi dig omgående
  • Vill du beställa levererar vi en färdig lösning inom en månad
  • Din personliga kontakt håller koll på att allt fungerar
  • Vår kundservice är tillgänglig 24/7

Vill du veta mer?

Ring oss på 075 100 00 00  eller använd kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Kan mitt företag få fiber?

Med ett bredband via egen fiber slipper ditt företag krångel, får den snabbaste hastigheten och tryggaste uppkopplingen.