Ladda ner rapporten

Hur mår it-chefen, egentligen?

It-cheferna sliter med frågor som de flesta andra i organisationen inte förstår och de gör det ofta med en budget som inte räcker. De jobbar mer än de ska, sover dåligt och låter jobbet gå ut över sitt privatliv. Ingen berömmer dem när tekniken fungerar, alla klagar när något går fel. De är kontorens obesjungna hjältar.

Vi vill att it-cheferna ska veta att vi ser deras strävan och deras eviga slit – och att vi står bakom dem. Därför vände vi oss till it-cheferna själva med ett flertal frågor vars resultat redovisas i vår rapport ”It-chefens omöjliga uppdrag”. Frågorna har handlat om arbetssituation, budget, säkerhetshot och hur de uppfattar it-kompetensen hos ledningen. Men vi har också frågat om mer personliga saker: sover du gott om nätterna? Går jobbet ut över ditt vardagsliv?

Samla hela ditt behov i en lösning

Att ha sina olika it-lösningar utspridda mellan olika leverantörer är idag vanligt, och det kan minst sagt vara både tidskrävande och förvirrande. För att du ska slippa tänka på vem som skyddar er data mot intrång och cyberattacker, och vem som egentligen ansvarar för drift och underhåll har vi tagit fram en enkel, säker och sömlös helhetslösning – SmartConnect. Det som förut krävde en mängd olika leverantörer, tjänster, priser och hårdvaror kan du nu få i en och samma lösning. Ja, du hörde rätt. Luta dig tillbaka, så sköter vi resten.