Managed WiFi

Kontakta oss idag!

WiFi på dina villkor

WiFi ger dig ett trådlöst nätverk som kopplar upp alla enheter – datorer, mobiltelefoner, surfplattor och betalterminaler med flera. Det ger användarna den frihet och rörlighet de behöver för att klara av sina uppgifter oberoende av var de befinner sig, utan att oroa sig för att tappa kontakten med nätet. Tjänsten bygger på ett nära samarbete med HPE Aruba och vi anpassar självklart lösningen efter storleken på just ditt företag.

Därför ska du välja Managed WiFi från GlobalConnect

Vi tar hand om allt det praktiska
Planering, leverans, installation, driftsättning och support tar vi hand om. Vi ser också till att du alltid har tillgång till den senaste mjukvaran och hårdvaran. Och vi ser till att du kommer igång snabbt. Du kan fokusera fullt ut på din egen kärnverksamhet. Eftersom du byter ut löpande investeringar i utrustning och kompetens mot fasta månadsavgifter minskar dessutom kostnaderna för din IT-avdelning.

Full koll på trafikflödet
Tillgången till flödesdata för de WiFi-enheter som är i närheten av, eller anslutna till vårt WiFi gör att du kan optimera användningen för de platser och områden som används mer frekvent. Med koll på trafikflödet kan du lätt effektivisera både operationella och marknadsrelaterade initiativ.

Trådlös infrastruktur
Tjänsten bygger på beprövad teknik levererad genom ett antal trådlösa accesspunkter. Det betyder att användaren kan gå över till en trådlös anslutning utan att göra avkall på varken säkerhet eller prestanda. Som tillval kan du även lägga till innehållsfiltrering, tidsbegränsning per användare och besöksflödesdata.

Vi anpassar oss efter din verksamhet

Företag
Trådlöst, internt nätverk och gästnätverk för besökare och kunder.

Kommun
Möjlighet att erbjuda fri surf överallt där det finns WiFi-täckning.
Läs mer om WiFi-lösningar för offentlig sektor här.

Fastighetsägare
Kombinera öppet nät över WiFi och få täckning i fastigheten och i gemensamma utrymmen.

Event
Säkra stabil och snabb trådlös täckning där användarna kan surfa fritt.

Möt vår kund Systembolaget

Fiber hjälper Systembolaget med ännu bättre service både till kunder och medarbetare

Läs mer här