Managed LAN

Kontakta oss!

Frigör tid och resurser

Med Managed LAN kan du snabbt och enkelt få tillgång till ett högpresterande lokalt nätverk och minska it-administrationen. Du frigör intern kraft när GlobalConnect ansvarar för planering, installation och underhåll – allt till en fast kostnad. Tjänsten bygger på ett nära samarbete med HPE Aruba.

Fördelar med Managed LAN från GlobalConnect

Lokalt nätverk som tjänst
Managed LAN är ett lokalt nätverk som tjänst. Istället för att ni bygger nätet själva tar GlobalConnect ett tryggt helhetsansvar för installation, konfiguration och drift av switchar i din it-miljö. Du behöver därför inte investera i vare sig hårdvara eller kompetens.

Kostnadskontroll och driftsäkerhet
Tjänsten har en fast månadskostnad, vilket ger dig kostnadskontroll. Inga överraskningar, bortsett från snabbheten på själva nätverket. Tjänsten levereras med beprövad och marknadsledande teknik, vilket ger stabila och säkra nätverk. Switcharna övervakas dygnet runt.

Många användnings-områden
Managed LAN passar för stora lokala nätverk i kontor såväl som mindre nätverk, t.ex. i butiker eller restauranger. Ett annat användningsområde är för att ansluta ett stort antal servrar i datacenter. Managed LAN kan även användas för strömmatning till trådlösa nätverk och annan utrustning.

Skalbarhet – en självklarhet
Vi erbjuder olika switchar med den senaste tekniken. Därmed täcker vi in alla behov i olika miljöer och med olika storlekar på lokala nätverk. Tillsammans väljer vi det som är bäst för dig. GlobalConnect har stor vana av komplexa leveranser och installationer på geografiskt spridda platser, runt om i Norden.