Privat Företag

Vill du beställa fiber eller aktivera dina tjänster? Växla till privat (tidigare IP-Only)

Stockholm Stadsmission kopplas upp

Välgörenhetsorganisationen väljer GlobalConnect för stabil och kostnadseffektiv uppkoppling

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

En stor del av Stockholm Stadsmissions erbjudande är idag digitalt och de såg tidigt behovet av en gemensam uppkoppling som var både snabb, säker och kostnadseffektiv. Organisationen valde GlobalConnect och vi är glada över att kunna bidra till Stockholm Stadsmissions vision att skapa ett mänskligare samhälle.

– Stockholms Stadsmission utför ett viktigt arbete och vi är både stolta och glada att de väljer oss som partner. Det är inspirerande att de ser teknisk utveckling som en viktig del av att bygga ett mer hållbart och mer mänskligt samhälle och vi ser fram emot att vara med och bidra till det, säger Regina Donato Dahlström, VD för GlobalConnect i Sverige.

I samarbetet med Stockholms Stadsmission ingår en WAN-lösning för att enkelt kunna koppla samman organisationens olika digitala verksamheter och kontor. Samarbetet innebär kostnadseffektiviseringar för organisationen och bidrar till målet att ge ett bättre stöd för deltagarna i deras verksamheter.

– Vi bedömer att avtalet med GlobalConnect ger oss både en bättre och billigare lösning än vi haft tidigare. Avtalet har en bra balans mellan kostnader och effektivitetsvinster och ger oss möjlighet att erbjuda relevant stöd till våra kunder både idag och på längre sikt, säger Roger Fagerdahl, CIO på Stockholms Stadsmission.

Han lyfter särskilt fram butikerna som en snabb positiv effekt av avtalet.

– Vi får fiber i alla butiker och dessutom mobil uppkoppling som backup. Kassorna är beroende av stabil uppkoppling, om det inte fungerar måste vi stänga igen. En enkel och trygg lösning som bidrar till en bättre arbetsupplevelse för alla.

Kontakta oss

Vi på GlobalConnect har lång erfarenhet av att ta fram skräddarsydda lösningar för detaljhandeln. Berätta för oss om behoven i just ditt företag, så hjälper vi dig att koppla upp och ihop er verksamhet på det sätt som driver er affär bäst. Fyll i formuläret så kommer en av våra experter att höra av sig till dig inom kort. Har du frågor som privatkund? Klicka här för att komma till konsumentwebben.

Kan mitt företag få fiber?

Med ett bredband via egen fiber slipper ditt företag krångel, får den snabbaste hastigheten och tryggaste uppkopplingen.