Det digitala kontoret. Helt säkert. Helt enkelt. Eller? Jo!

Jag vill veta mer

En komplett helhetslösning

Funderar du någonsin på hur säkert ert företags internet är? Är det en komplett lösning med nätverk, uppkoppling och säkerhet, eller? Du kanske inte är helt säker. Klarar det typ såna där DDoS-attacker som drabbar alla andra, men aldrig er. Bra att ha, även om det inte brinner i praktiken. När gjorde ni förresten en uppdatering av den lösning ni har, eller står ni fortfarande i startgroparna för att göra er första backup? Det kanske inte ens går att uppdatera ert nätverk med den lösning ni har idag? Hur är det med möjligheten att styra trafiken då, så att den som är absolut viktigast alltid har företräde? Tänkte väl det. En sista fråga bara, innan du får svaret som du inte kommer tro är sant. Vad händer om ni blir ett kontor mer, eller mindre, är det lätt att fixa med den nätverkslösning ni har idag?

Svaret på allt här ovanför är att det är hur enkelt som helst att fixa. Det vi erbjuder är en paketlösning som innehåller det mesta av det bästa. Bäst av allt är att vi tar ett helhetsansvar för företagets IT-lösning. Det som förut krävde en mängd olika leverantörer, tjänster, priser, hårdvaror kan du nu få i en och samma burk. Ja, det är faktiskt en burk, eller en router som man säger med ett finare ord. I den gömmer sig Internet, en brandvägg, 4G-backup, multi-site VPN, DDoS-skydd, WiFi, gästnätverk och applikationshantering. Allt som ett modernt digitalt kontor behöver.

Helt säkert. Helt enkelt.

Alltid säker

Hot och intrång är tyvärr en allt vanligare del av vardagen på nätet. Därför spelar lösningarna för säkerhet en avgörande del i vår nätverkslösning.
De lösningar som endast varit tillgängliga för storföretagen har vi nu anpassat till något mindre verksamheter. Krypterat nätverk, brandvägg, managerad LAN/WiFi med flera delar finns på plats för er säkerhets skull. Du behöver inte veta hur allt fungerar, men du behöver veta att den finns, för det skapar trygghet.

Alltid ansluten

I vår kompletta nätverkslösning ingår marknadens snabbaste Internet. Man kan säga att er data svänger upp på en digital motorväg utan hastighetsbegränsning med oss. För din skull kan det vara bra att veta att när du stänger och går hem för dagen, sitter vi kvar och övervakar fibernätet för att snabbt kunna upptäcka eventuella fel och fixa dem innan du ens hinner märka något. Om någon inträffar får en extra 4G-förbindelse automatiskt ta över trafiken. Och du kan lugnt sova vidare.

Alltid tillgänglig

I vår lösning har vi byggt in ett system som ser till att dina viktigaste system alltid har högsta prioritet. På vårt språk kallas det applikationshantering. Men man kan också säga att det är ett sätt att undvika flaskhalsar.

Alltid uppdaterad

Den router du får och kopplar in dag 1 är den router du kommer att leva med, länge. Så var lite rädd om den. Det du inte ser är att vi håller den, och din nätverkslösning uppdaterad, utan att vi behöver skruva isär den eller komma besök. Tillägg av tjänster, uppdateringar och underhåll sköter vi på tryggt avstånd hemifrån oss.

Alltid anpassad

Kan ni inte bestämma er för vilken nätverkslösning ni ska ha, eftersom ni inte vet om hur många kontor, eller andra verksamhetsställen, ni kommer att ha om ett år eller två. Då ska ni definitivt ha vår lösning. Med den kan ni bli fler, och färre. Skala upp och ner, gör vad ni vill. Lösningen hänger med åt alla håll. Det behöver ni inte oroa för.

Allt från en leverantör

Man ska inte lägga alla ägg i en korg, har man ju hört. Men när det gäller det här med nätverkslösningar stämmer inte det riktigt. Se det istället som att du lägger ett ägg, er nätverkslösning, i en korg. Och händer det något behöver ni bara ringa en kontakt för att få hjälp.
Dessutom är vi rätt bra på det här med fiber- och nätverkslösningar. Vi är faktiskt en av de ledande företagen på den nordiska fibermarknaden.

Vi är snabba, professionella och personliga

Ditt företag är din passion. Bredband via egen fiber är det vi brinner för. Och vi kommer göra allt för att vårt samarbete ska bli den bästa kombinationen av båda våra företag.

  • Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig, kontaktar vi dig omgående
  • Vill du beställa levererar vi en färdig lösning inom en månad
  • Din personliga kontakt håller koll på att allt fungerar
  • Vår kundservice är tillgänglig 24/7