Privat Företag

Vill du beställa fiber till hushållet, bostadsrättsföreningen eller företaget, eller aktivera dina tjänster? Växla till Privat.

Press - SE / Svenska Bio förlänger och utökar sitt avtal med GlobalConnect

Det nya avtalet mellan biografkedjan Svenska Bio och GlobalConnect omfattar en helhetslösning samt en uppgradering av kassasystemens uppkoppling från koppar till fiber. GlobalConnect ska också leverera internet till samtliga av Svenska Bios biografer.

Svenska Bio har flera miljoner besök per år och är idag en av Sveriges största biografkedjor med 42 biografer. Målsättning är att man på varje biosalong ska ge besökarna en upplevelse i både komfort och teknik. Svenska Bio ställer därför höga krav på den digitala infrastrukturen. Genom ett avtal med Filmstaden har GlobalConnect tidigare levererat en kopparlösning åt Svenska Bios kassasystem. Nu har Svenska Bio valt att uppgradera kassasystemens uppkoppling från koppar till fiber. Samtidigt adderar man snabbt internet för samtliga biografer för att ge besökarna en förstklassig upplevelse genom en stabil och säker digital infrastruktur.

– Vårt nya avtal med GlobalConnect gör det möjligt för oss att framtidssäkra vår digitala infrastruktur. Vi ser fram emot att tillsammans med GlobalConnect kunna öppna dörrar för fler digitala lösningar samt ge våra biobesökare en ännu bättre biografupplevelse, säger Åke Hedlund, driftschef på Svenska Bio.

GlobalConnect kommer att leverera IP-Link till kassasystemen vilket är en fiberlösning som möjliggör säkra betalningar för besökarna på biograferna. GlobalConnect kommer också att leverera internet till samtliga biografer. Med dessa lösningar på plats effektiviserar och säkerställer Svenska Bio nätverkskommunikationen på alla sina biografer.

– Vi är väldigt glada över att Svenska Bio har valt att både förlänga och utöka sitt avtal med oss. Vi kommer att leverera stabil och säker nätverkskommunikation för såväl besökare som personal och på så vis säkerställa att Svenska Bio kan leverera en helhetsupplevelse till sina besökare. Att vi får vara en del av den helhetsupplevelsen är vi otroligt stolta över, säger Henrik Hammarström chef B2B GlobalConnect Sverige

 

Avtalet löper över flera år och värderas till flera miljoner SEK.

 

 

Kan mitt företag få fiber?

Med ett bredband via egen fiber slipper ditt företag krångel, får den snabbaste hastigheten och tryggaste uppkopplingen.