Privat Företag

Vill du beställa fiber eller aktivera dina tjänster? Växla till privat (tidigare IP-Only)

Press - SE / GlobalConnect sponsrar Dodgeball Sweden's deltagande i CSIT World Sport Games

GlobalConnect sponsrar Dodgeball Sweden’s deltagande i CSIT World Sport Games, en internationell multisportfestival som äger rum 5-10 september i Cervia i Italien. CSIT World Sport Games, som är erkänt av den internationella olympiska kommittén, kommer att inkludera dodgeball som sportgren för första gången.

Förutom Sverige kommer nationer som Italien, Österrike, San Marino och Turkiet att delta i det historiska CSIT World Sports Games. Dodgeball Sweden vill med sitt deltagande representera dodgeball som sport och främja dodgeball på den internationella scenen. Från Sverige deltar fyra lag, ett damlag, ett herrlag och två mixlag.

– Vi är otroligt stolta över att stödja Dodgeball Sweden i deras strävan att lyfta sporten till nya höjder och göra sporten tillgängligt för en bredare publik. Genom den här satsningen hoppas vi på att få vara en liten del i att kunna inspirera ännu fler att både delta i och följa sporten, säger Henrik Hammarström, Head of B2B GlobalConnect Sweden

Evenemanget kommer att pågå under fem dagar i Italien och genom att delta i CSIT World Sport Games hoppas det svenska landslaget kunna öka intresset för dodgeball både på nationell och internationell nivå.

– Vi är oerhört tacksamma för GlobalConnects stöd, som inte bara är en boost för vårt lag, utan också en katalysator för att sprida dodgeball-glädjen långt bortom Sveriges gränser.  Och nu när dodgeball blir en del av CSIT World Sport Games så får sporten äntligen den internationella uppmärksamhet den förtjänar. Så, Sverige, spänn fast er – nu ska det dodgas, kastas, duckas och firas, säger Oscar Svernlöv, marknadschef & damlandslagscoach för Dodgeball Sweden

Kan mitt företag få fiber?

Med ett bredband via egen fiber slipper ditt företag krångel, får den snabbaste hastigheten och tryggaste uppkopplingen.