Karriär på GlobalConnect

Välkommen till GlobalConnect

På GlobalConnect värdesätter vi ambition och passion. Vi tror att din målmedvetenhet kombinerat med ansvar kommer ge dig rätt förutsättningar att utvecklas, och kanske viktigast av allt – trivas på jobbet. Vi strävar efter att alla våra 600 lagspelare genom sitt dagliga jobb ska få möjlighet att växa och bli ännu bättre. Utveckling har tagit oss dit vi är idag och det tror vi är vägen framåt.

Lediga tjänster

Vi letar alltid efter skickliga och ambitiösa medarbetare med  en önskan att göra skillnad. Oavsett om du är generalist, specialist, nyutexaminerad eller har lång arbetslivserfarenhet kommer du hitta spännande möjligheter hos oss.

Se våra lediga tjänster

Om GlobalConnect

GlobalConnect är ett ledande teknik- och datakommunikationsföretag i norra Europa. Gruppen levererar kompletta lösningar baserat på sin egen infrastruktur, som består av 74 500 km fibernät och 26 datacenter på totalt 27 000 kvadratmeter i Danmark, Norge, Sverige och norra Tyskland.

GlobalConnect har 28 000 företagskunder och levererar fiberbaserat internet till 302 000 privatkunder i Sverige och Norge via varumärkena IP-Only och Homenet. GlobalConnect har cirka 1700 anställda och en total omsättning på över 500 miljoner Euro under 2019.

Läs mer

Möt koncernchefen

Martin Lippert är en av de ledande inom den nordiska telekommunikationsindustrin och har arbetat målmedvetet för att nå dit han är idag.

Efter flera år som chef och med styrelseuppdrag i företag som blivit en del av GlobalConnect är han idag GlobalConnects koncernchef. Genom en serie förvärv och fusioner är GlobalConnect idag ett ledande teknik- och telekommunikationsföretag som spänner över fem länder; Norge, Sverige, Danmark, Tyskland och Finland.

Han förklarar att det har varit absolut nödvändigt att involvera alla GlobalConnect-anställda i företagets strategi, samt att klargöra vad det handlar om.

“Det är en sak att tänka ut rätt strategi, överväga förvärvsmöjligheter, områden och marknader vi vill gå in på. Men vi vet att ”culture eats strategy for breakfast”, och det är helt sant”, säger Martin Lippert.

Möt resten av vår ledning

Lediga tjänster