Privat Företag

Vill du beställa fiber eller aktivera dina tjänster? Växla till privat (tidigare IP-Only)

Nyheter - SE / Volkswagen Group Sverige väljer GlobalConnect Sverige

 Volkswagen Group Sverige AB, med huvudkontor i Södertälje, är Sveriges största bilimportör. Företaget marknadsför bilar av märkena Volkswagen personbilar, Audi, SEAT, SKODA, Porsche och Volkswagen Transportbilar. När företaget nu uppgraderar sin svenska it-miljö med ökad flexibilitet och säkerhet valde man GlobalConnect. Affären är värd ett miljonbelopp i ett flerårigt avtal och har uppmärksammats av bland annat Computer Sweden.

GlobalConnects lösning omfattar bland annat följande.
– En ny nätdesign som bygger på SD-WAN, en teknik som ger kunden en säker krypterad nättransport.
– En central redundant anslutning för datacenter för högsta möjliga tillgänglighet.
– En integration för att automatiska larmöverföringar mellan SD-WAN-plattformen och kundens befintliga system.

En målsättning med samarbetet mellan Volkswagen och GlobalConnect är att modernisera nuvarande lösning och att göra den förberedd för framtidens säkerhetstjänster.

– Vi har högsta krav på såväl flexibilitet som säkerhet, och GlobalConnect har visat att de tänker på samma vis. När vi utvecklar it-miljön så gör vi det med framtidens krav som självklar del i utvecklingen, och jag är övertygad om att samarbetet med GlobalConnect kommer att vara ett tydligt steg i detta arbete, säger Stephan Andersson It –driftchef på Volkswagen.

– Vi hälsar Volkswagen välkommen till GlobalConnect-familjen. Detta är ytterligare en lösning som bygger på vår SD-WAN-plattform, där säkerhet och flexibilitet skapar frihet för verksamheter – oavsett om man expanderar eller på annat sätt förändrar verksamheten. Vi tackar för förtroendet, nu kör vi, säger Regina Donato Dahlström, Sverige-vd på GlobalConnect

Kan mitt företag få fiber?

Med ett bredband via egen fiber slipper ditt företag krångel, får den snabbaste hastigheten och tryggaste uppkopplingen.