Privat Företag

Vill du beställa fiber till hushållet, bostadsrättsföreningen eller företaget, eller aktivera dina tjänster? Växla till Privat.

Nyheter - SE / Stort statligt förtroende för GlobalConnect – vinner stort ramavtal

Det har hänt förut, nu händer det igen. GlobalConnect får stort statligt förtroende då man valts ut som leverantör i Kammarkollegiets ramavtal om kommunikationstjänster. Ramavtalet syftar till att förenkla och göra it-upphandlingen tryggare för statliga myndigheter, kommuner, regioner och universitet. Genom att välja en aktör i ramavtalet får man en dokumenterat stabil leverantör som klarar höga krav.

– Vi är glada att återigen få det stora förtroendet från Kammarkollegiet, det är ytterligare ett bevis på vår stabilitet och att våra lösningar och kundnöjdhet håller högsta klass, och det är vi både stolta och glada över, säger Regina Donato-Dahlström, vd på GlobalConnect Sverige.

GlobalConnect fick tilldelning på hela Kammarkollegiets ramavtal – såväl kommunikationslösningar som infrastruktur.

Nordens största it-sajt, IDG, har uppmärksammat GlobalConnects framgång.

Om GlobalConnect Sverige
GlobalConnect levererar tjänster inom digital infrastruktur och datakommunikation. Koncernen har några av Sveriges mest krävande och samhällsviktiga företag som kunder samtidigt som man bygger ut fibernät till hushåll under varumärket IP-Only. GlobalConnect har branschens högsta kundnöjdhet på svenska företagsmarknaden och är med 3,1 miljarder kronor den som investerar mest av alla i den svenska bredbandsutbyggnaden enligt senaste rapporten från Post- och telestyrelsen.

GlobalConnect är en växande nordeuropeisk koncern med en egen digital infrastruktur bestående av över 100 000 kilometer fibernät och 33 000 kvadratmeter datacenter i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland och Finland. I Sverige har koncernen cirka 700 medarbetare, 3 300 företagskunder och dess fibernät levererar snabbt bredband till över en miljon svenskar.

Kan mitt företag få fiber?

Med ett bredband via egen fiber slipper ditt företag krångel, får den snabbaste hastigheten och tryggaste uppkopplingen.