Privat Företag

Vill du beställa fiber eller aktivera dina tjänster? Växla till privat (tidigare IP-Only)

Nyheter - SE / Sebastian Stecki ny marknadschef – nästa steg i offensiven från GlobalConnect Sverige

Sebastian Stecki blir ny marknadschef på GlobalConnect Sverige, med ansvar för den svenska och finska marknaden, samt det nya internationella erbjudandet GlobalConnect Carrier.

Senast arbetade Sebastian som Head of Brand Strategy & Marketing Excellence på GlobalConnect Group, där han bland annat ansvarade för framtagandet och lanseringen av nya det varumärket GlobalConnect, i såväl Sverige som norra Europa. Han har tidigare arbetat på bland annat PR-byrån Mindmakers PR och varit med och grundat kommunikationsbyrån Techposition.

–  GlobalConnect har infrastrukturen, experterna och ett närmast fanatiskt kundfokus. Detta kommer jag ta vara på och utmana it-branschen med, inte bara i Sverige utan även i övriga Norden.

– Jag har sagt det förut och jag säger det gärna igen – GlobalConnect ska vara nummer ett när stjärnor väljer företag. Men lika viktigt är att vi ska fortsätta vara det när de arbetat hos oss ett tag, och Sebastian är det senaste exemplet på det. Han personifierar den sällsynta kombinationen snabbhet, smartness och hjärta – rätt recept för offensiv marknadsföring. Jag är övertygad om att vårt erbjudande och varumärke kommer både ses och uppskattas av betydligt fler med detta, säger Regina Donato Dahlström, Sverige-vd på GlobalConnect.

Sebastian börjar sin nya tjänst i februari.

– Nästa steg är att anlita Sveriges bästa byråer som delar våra idéer om ett smart och digitaliserat Sverige och förstår the GlobalConnect way – att utmana med enkelhet, expertis och snabbhet, avslutar Sebastian Stecki.

Kan mitt företag få fiber?

Med ett bredband via egen fiber slipper ditt företag krångel, får den snabbaste hastigheten och tryggaste uppkopplingen.