Privat Företag

Vill du beställa fiber till hushållet, bostadsrättsföreningen eller företaget, eller aktivera dina tjänster? Växla till Privat.

Nyheter - SE / Lisen Wersäll blir ny HR-chef på GlobalConnect Sverige

GlobalConnect Sverige presenterar i dag Lisen Wersäll som ny HR-chef. Hon har arbetat på företaget i drygt två år, och har tidigare haft HR-roller på Boston Consulting Group och Bambora. Hon kommer från GlobalConnects business-to-business-verksamhet, och kommer nu ta ett helhetsgrepp över HR-funktionen vilket även inkluderar privatdelen.

– GlobalConnects tydliga ambition att vara det växande företaget i branschen i kombination med energi hos både gamla och nya kollegor gör detta jobb till både engagerande och utmanande. Kort sagt: en miljö att trivas i. Nu ser jag fram emot att se till att GlobalConnect fortsätter vara förstavalet för de som vill utvecklas i branschen, säger Lisen Wersäll.

– Medarbetarna är det viktigaste vi har och HR-funktionen är därför central hos oss. Lisen har en gedigen bakgrund inom såväl konsultbolag som privata företag, och kan med detta breda perspektiv säkerställa att vi får morgondagens stjärnor att fortsätta välja GlobalConnect, säger Regina Donato-Dahlström, Sverige-vd på GlobalConnect.

Lisen Wersäll startar som HR-chef i januari.

Kan mitt företag få fiber?

Med ett bredband via egen fiber slipper ditt företag krångel, får den snabbaste hastigheten och tryggaste uppkopplingen.