Din nya dedikerade internetleverantör

Det är klart att man inte byter leverantör hur som helst och riskerar det som fungerar tillräckligt bra. Men om man står inför en större förändring, eller att den nuvarande leverantören inte håller måttet, så blir det intressant att se sig om.

Då finns vi där som ett alternativ. Med oss som partner får man en leverans utöver det vanliga. Vi är experter, tillgängliga och drivna. Och vi kommer göra allt för att hålla igång och skydda er verksamhet.

Kort sagt är vi en IT-leverantör, eller internetleverantör. Men vi jobbar förstås med stora digitala transformationer. Och vi har 100.000 kilometer egen fiber i marken och 33.000 kvm datacenter. Just nu bygger vi dessutom en ny digital motorväg från Berlin till Luleå och Haparanda.

Poängen är att vi sysslar med allt från hemarbete, digital säkerhet, datacenter till att koppla ihop hela regioner. Men det är sättet vi gör det på som är den största skillnaden – vi gör det med ett fanatiskt kundfokus. En dedikation som vi är övertygade om att ni inte kommer hitta någon annanstans.

Vi är helt enkelt din nya dedikerade internetleverantör. Och vi tål att testas.

Dags att byta internetleverantör?