Privat Företag

Vill du beställa fiber eller aktivera dina tjänster? Växla till privat (tidigare IP-Only)

Är du den enda som bryr dig om IT på hela företaget?

Är det du som har ansvaret för att allt som har med IT att göra bara fungerar på ert företag. Att alla har tillgång till en hel buffé av lösningar som gör livet enklare, säkrare och smartare. För dom. Men för dig blir allt bara krångligare och krångligare ju fler rätter som ska anrättas och serveras. Till slut är hela IT-avdelningen en soppa av kockar från världens alla hörn, som lagar rätter som ingen sett maken till. Allt smakar gott var för sig, men tillsammans är det som att mixa ett svenskt julbord med en kinesisk buffélunch. Helt omöjligt att hålla reda på och kontrollera. Särskilt om det blir fel någonstans.

Men det går faktiskt att få ordning på allt det här. Ta på dig kockrocken och ta makten över allt som serveras och håll alla glada samtidigt.

Låt oss släppa den lite konstiga liknelsen med maträtter och återvända till det vi faktiskt började att prata om – IT.

Som ansvarig är det en del att hålla reda på. Det kan vi vara helt överens om. Alla affärskritiska system måste till exempel alltid vara up-and-running, det är det första. Men samtidigt måste det finnas möjlighet för andra att surfa och streama lite av varje. Och det här ska du kunna styra. För att inte tala om de förväntningar som finns på att du ska skapa ett tydligt och mätbart affärsvärde.

  1. Med en riktigt smart nätverkslösning kan du använda parallella uppkopplingar och alltid ha minst en tillgänglig som backup. Smutt är ordet.

Nummer två på listan över saker som kan hamna i ditt knä är att någon (typ marknadschefen) bestämmer sig för att ni ska vara med på ett event nästa vecka och ha en fullt fungerande pop-up butik på plats. Superviktigt tydligen.

  1. Med vår nätverkslösning adderar du snabbt en ny verksamhetsadress så att både kassa och IT fungerar klanderfritt. Hur enkelt som helst. Men du kan alltid säga att det var superkrångligt.

Och så har vi det där med molnet. Ordet som alla använder och som ingen riktigt vet vad det är. Men att det är bra och att man kan slänga upp all information dit råder det inget tvivel om. Inte om man frågar de som inte vet i alla fall.

  1. Med vår nätverkslösning är faktiskt molnet närmare än vad du tror. Och helt säkert är det också. Skalbara lösningar är integrerade från start och du kan övervaka nätet hela vägen till servern.

Sist men inte minst är det omöjligt att undvika elefanten i rummet. Nämligen att det alltid är IT:s fel om allt går åt pipsvängen. För det gör ju det även om det bara är Word som hängt sig.

  1. Med vår lösning styr du all er data från en enkel kontrollpanel. Du ser vad, och vem, som använder mest data bland annat. Du ser vad som behöver åtgärdas var, när och hur. Och mycket mer. Kan inte bli så mycket enklare. Skulle du behöva hjälp ringer du oss. En kontakt, en felsökning, en åtgärd. Inte två dagars letande efter vilken leverantör som ligger bakom problemet och hur de ska åtgärda det.

Det här är bara fyra saker som gör att vi vågar påstå att en nätverkslösning från GlobalConnect är svaret på hur du gör er, förlåt din, IT-avdelning till en av de snabbaste, smartaste och säkraste avdelningarna på hela företaget. Och när du slänger in att det dessutom är kostnadseffektivt så är du hemma.

Då kan du ägna dig åt det du tycker är riktigt roligt. Som att laga mat kanske.

Vill du veta mer om SD-WAN och om det är en lösning som kan passa ert företag? Fyll i formuläret nedan.

Kan mitt företag få fiber?

Med ett bredband via egen fiber slipper ditt företag krångel, får den snabbaste hastigheten och tryggaste uppkopplingen.